Nieuws & updates

Update: 30-6-2015

Let op: Website (gepland) tijdelijk niet beschikbaar
Gewijzigde branche brede regelgeving, per 1 juli 2015, brengt met zich mee dat de website, www.taxateursunie.nl, tijdelijk niet beschikbaar is. Taxateurs Unie zorgt ervoor dat de noodzakelijke wijzigingen leiden tot een gebruiksvriendelijke integratie binnen de webapplicatie.

Wij proberen het ongemak zo minimaal mogelijk te houden door de werkzaamheden uit te voeren tussen

dinsdagavond 30 juni vanaf 22:00 uur en uiterlijk woensdagochtend 1 juli 08:30 uur.


Laatste "grote" wijzigingen in de TU-applicatie per 1-4-2015:
De afgelopen maanden heeft Taxateurs Unie tijd en energie gestoken in het verbeteren van de applicatie. Het streven naar ‘toegevoegde waarde’ voor onze relaties is een continue proces. Hieronder een opsomming van de meest voorname verbeteringen:
  • in het statusoverzicht "Lopende taxatie(s)" is het nu mogelijk, als u op "het toestel" klikt, de foto's en bijlagen te uploaden zonder het rapport te hoeven openen. U kunt zo gemakkelijk, snel en rechtstreeks in één keer meerdere foto's en bijlagen uploaden en benoemen.
  • in het statusoverzicht "Lopende taxatie(s)" is het nu mogelijk, als u op objectadres klikt door te linken naar Google maps en Street View.
  • in het lead acceptatiescherm is het nu ook mogelijk om voor het accepteren van een opdracht het taxatieobject te bekijken via Google Street View.
  • het zoeken in het statusrapportenoverzicht is eenvoudiger en sneller geworden.

Altijd up-to-date via: Taxateurs Unie LinkedIn Group