Nieuws & updates

Update: 1-11-2015

De afgelopen periode heeft Taxateurs Unie tijd en energie gestoken in het verbeteren van de applicatie. Het streven naar ‘toegevoegde waarde’ voor onze relaties is een continue proces. Hieronder een opsomming van de meest recente verbeteringen:

  • Het is nu mogelijk een opmerking te plaatsen ter info van de validatie-afdeling als men een rapport ter goedkeuring wil sturen. 
  • introductie "Mijn referentie-archief", het is nu mogelijk referentieobjecten te zoeken binnen uw "eigen database" en met en paar muisklikken toe te voegen aan een lopend rapport.
  • binnen een "Lopende taxatie" is het nu mogelijk, als u op de geleverde referentie-objectadressen klikt door te linken naar de "Referentieviewer", Google Maps en Street View.
  • in het statusoverzicht "Lopende taxatie(s)" is het nu mogelijk, als u op "het toestel" klikt, de foto's en bijlagen te uploaden zonder het rapport te hoeven openen. U kunt zo gemakkelijk, snel en rechtstreeks in één keer meerdere foto's en bijlagen uploaden en benoemen.

Altijd up-to-date via: Taxateurs Unie LinkedIn Group