Inloggen taxateur

Inlognaam:
Wachtwoord:


Update: 17-10-2014

Wijzigingen in TU-applicatie

De afgelopen maand heeft Taxateurs Unie tijd en energie gestoken in het verbeteren van de applicatie. Het streven naar ‘toegevoegde waarde’ voor onze relaties is een continue proces. Hieronder een opsomming van de meest voorname verbeteringen:

  • opdrachten van een rechtspersoon kunnen nu, naast de toevoeging van een contactpersoon, worden ingebracht met een 'Afdelingsnaam'.
  • via de gecombineerde uploadpagina: "Foto's en bijlagen uploaden/inzien" kunt u (verkeerd ingebrachte) foto's roteren.
  • bij het uploaden van foto's en bijlagen kunt u een aantal nieuwe categorieën toekennen. Voor foto's gaat het om: zijgevel, dakterras en balkon. En voor een bijlage is nu ook: MJOP, Notulen VvE en Financieel Jaarverslag VvE te selecteren. Desgewenst kunt u via Instellingen >> Standaard instellingen de eigen 'default' volgorde waarop bijlagen en foto's worden toegevoegd aan uw taxatierapport wijzigen.
  • via Apple iPad en iPhone is het nu mogelijk om gemakkelijk en snel foto's te uploaden. Door m.b.v. uw iPhone of iPad via uw browser in te loggen in uw TU-account, kunt u in het betreffende rapport (op een identieke wijze als met uw PC) meerdere foto’s in één keer selecteren en uploaden.


Altijd up-to-date via: Taxateurs Unie LinkedIn Group